BDSM46-2447544544.jpg

BDSM46, 50 jaar, hetero uit Oost-Vlaanderen

mijn naam is lieke 46 jaar oud uit gent mijn voorkeuren liggen duidelijk bij de bdsm kant. ik hou ervan om vernederd te worden. lekker vastgebonden te worden en vernederd te worden. ik spreek altijd iets af, wanneer ik dat doe dan moet je stoppen en voor de rest mag er alles gedaan worden wat je wilt, dat is waar ik van hou. ik ben geheel onderdanig en hou er ook niet van om meesteres te zijn. graag alleen reacties van serieuze mannen. groetjes xxx

BDSM46 is nog altijd geil en wil geneukt worden.

Wil je lekkere date? Stuur dan een berichtje hier

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 50
Komt uit: Oost-Vlaanderen
Cupmaat: 75C
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 72
Lengte: 168
Postuur:
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin

Mijn sexvoorkeuren:
bondage
fetish
rollenspellen
SM
spanking
vernederd worden