SaskiaO-5707145095.jpg

SaskiaO, 30 jaar, hetero uit Gelderland

Beste lezer, mijn naam is Saskia en ik ben een alleenstaande moeder van pas 30 geweest ;0 Ik wil graag eens heerlijk weer verwent worden en zou daarvoor wel met een man een avondje uit willen. Samen naar een club oid weer eens lekker ongeremd genieten en natuurlijk zijn dates thuis ook mogelijk maar daarvoor is meer nodig dan alleen een oppas regelen dus dat kan alleen in sommige weekenden wanneer ik de kids niet heb. Hoe dan ook ik ontvng natuurlijk graag een berichtje!

SaskiaO zoekt lekkere geile seksdate.

Wil je lekkere date? Stuur dan een berichtje hier

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 30
Komt uit: Gelderland
Cupmaat: c
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 80
Lengte: 171
Postuur: normaal
Kleur haar: donker
Kleur ogen: bruin

Mijn sexvoorkeuren:
casual
geil chatten
Orale sex
Romantisch