twelly-9460554094.jpg

twelly, 40 jaar, hetero uit West-Vlaanderen

heyeey nouja dit is wie ik ben. je ziet mijn lichaam op de fotos ik schaam me nergens voor. alleen heb ik mijn gezicht geblurred omdat ik niet wil dat mijn familie me misschien herkent ik heb een stiekeme maar intense verlangen voor p&p-sex. mijn vriend moet hier niks van weten en ik durf het er ook niet met hem over te hebben. nouja dan moet hij het zelf maar weten denk ik.. misschien is er iemand hier die weet wat ik voel en die discretie in acht neemt en privacy voorop stelt waarna er een spannende date kan volgen????

twelly zoekt lekkere geile seksdate.

Wil je lekkere date? Stuur dan een berichtje hier

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 40
Komt uit: West-Vlaanderen
Cupmaat: C/D
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 68
Lengte: 173
Postuur:
Kleur haar: blond
Kleur ogen:

Mijn sexvoorkeuren:
casual
Orale sex
plassex
poepsex