XXsafeXX-0800488632.jpg

XXsafeXX, 39 jaar, hetero uit Groningen

Dag lieve – ik bedoel kinky mannen uit Groningen e.o. Ik ben een lieve wannabe slaafje op zoek naar een meester. Ik zoek iemand die echt dominant is en me kan leren hoe ik me moet gedragen. Ik wil wel graag eerst onderhandelen en een bdsmcontract samen ondertekenen. Ik wil in alle veiligheid samen spelen in mijn eigen vertrouwde omgeving. Wil je meer weten dan sta ik natuurlijk helemaal tot jouw beschikking.

XXsafeXX zoekt lekkere geile seksdate.

Wil je lekkere date? Stuur dan een berichtje hier

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 39
Komt uit: Groningen
Cupmaat:
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 67
Lengte: 170
Postuur: mollig
Kleur haar:
Kleur ogen: bruin

Mijn sexvoorkeuren:
Orale sex
rollenspellen
bondage
SM
spanking
sexslaafjes